Untitled Document
 
 
  CevaUtil.tk
 
 
Untitled Document
Ce cauti ?
----------------------------------
WEB2SMS
 

Incepand cu data de 24.04.2006 serviciul Web2SMS nu va mai fi disponibil"

De ceva zile suntem intampinati de urmatorul mesaj: "Incepand cu data de 24.04.2006 serviciul Web2SMS nu va mai fi disponibil". Acesta este urmat de "Connex-Vodafone vine in intampinarea nevoilor tale si iti ofera Mail2SMS, serviciul dedicat trimiterii de mesaje sms de pe calculator", ce se poate traduce prin bla-bla-bla-bla…

Sa intelegem ca celebrul “sms de pe net” oferit de Connex nu va mai exista in conditii gratuite ? Cati dintre noi nu s-au obisnuit cu ideea ca “daca intervine vreo modificare, iti dau eu un sms de pe net”? Cati dintre noi nu au fost influentati de aceasta unica oferta atunci cand au hotarat sa aleaga Connex?

Cati dintre noi nu au cautat cu disperare un serviciu asemanator insa fara nici un rezultat? Concluzia era mereu aceeasi: “numai Connex are asa ceva”. Stirea se raspandeste repede: “Ai auzit ca n-o sa mai fie web2sms? De acum inainte o sa fie numai mesaje pe bani”. Asta e, de acum inainte o sa platim in intregime tot ce consumam.

De fapt, prin acest serviciu Connex ne facea o mare favoare primind in schimb de la noi continue cereri de cartele si abonamente, cereri care aveau la baza, intr-o anumita masura, serviciul web2sms.

Va pierde oare Connex clienti in urma acestei decizii, la nivel de incasari? Probabil ca nu suficient incat sa le afecteze afacerea, asta daca ne bazam pe faptul ca firma a realizat (sau asa ar fi fost normal) in prima faza un studiu asupra impactului pe care l-ar avea decizia asupra potentialilor clienti.

Va pierde oare Connex in fata noilor rivali pe aceasta piata daca sterge de pe monitoarele noastre butonul send2friend? Probabil ca nu, sondajele indica inca o situatie net favorabila in batalia pe piata de servicii de telefonie mobila din Romania. Atunci vine intrebarea: va pierde Connex daca pastreaza acest serviciu in continuare?

A ajuns Connex sa aiba pierderi atat de mari dupa atatia ani de web2sms incat sa hotarasca o incetare brusca si fara nici o cale de mijloc? Desigur, ne este bagat pe gat mail2sms, un serviciu “asemanator” cu mici diferente insa: nu mai dispunem de 3 sms gratis / zi, decat in schimbul a 7 centi si asta daca avem abonament la Connex.

Realizand ca pierdem un privilegiu sau, de ce nu, un ajutor ce sustine comunicarea noastra zilnica, ajungem sa propunem variante alternative de schimbare a acestui serviciu: poate s-ar reduce numarul mesajelor gratuite la 2 sau macar 1 pe zi; web2sms sa devina un fel de extraoptiune Connex, valabila o anumita perioada de timp sau macar mesajele trimise de pe net sa aiba un tarif redus.

Evident, Connex nu are nici o obligatie sa ia in calcul oricare dintre aceste observatii sau propuneri, firma isi retrage doar un privilegiu acordat noua timp de foarte multe luni. Cele scrise mai sus reprezinta punctul nostru de vedere sustinut de multi prieteni, rude, cunostinte, toti utilizatori de web2sms, toti mahniti intr-o masura mai mare sau mai mica la aflarea vestii.

Daca dumneavoastra, utilizator de web2sms si internet, dependent de telefonul mobil, cu venit mare sau mic, sunteti de acord cu ideea noastra de a realiza o petitie online, va rugam sa o semnati si sa va expuneti punctul de vedere referitor la aceasta situatie. Daca doriti sa va exprimati in orice fel nu ezitati sa o faceti, poate reusim sa schimbam ceva.

CLICK PENTRU A SEMNA PETITIA WEB2SMS

18277 semnaturi pana in prezent!

Aceasta petitie are scop strict informativ si ea nu va fi folosita decat in scopul de a aduna cat mai multe opinii si pareri obiective cu privire la decizia Connex de a renunta la serviciul gratuit Web2Sms. Adresa de e-mail trebuie sa fie valida, ea este o parte a semnaturii si este necesara pentru a confirma semnatura dumneavoastra.

Adresa de email introdusa nu va fi adaugata niciunui Mailing List al creatorilor acestei petitii si nici nu va fi vanduta vreunei terte parti. Creatorii acestei petitii isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care contin cuvinte obscene, abuzive, aberante sau care nu au legatura cu subiectul petitiei. Semnarea petitiei nu este obligatorie.

Web2SMS este un serviciu exclusiv al companiei Connex-Vodafone, aceasta rezervadu-si toate drepturile de copyright. Folosirea numelor Web2Sms si Connex in prezenta petitie are caracter pur informativ. Consideram ca prezenta petitie nu aduce nici un prejudiciu companiei Connex-Vodafone, fiind doar un loc de exprimare a opiniilor celor ce sunt de acord cu prezenta petitie.

Untitled Document
Publicitate
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Haine online
Magazin online de haine.
Moda masculina
Blog de moda masculina.
BlogInvest
Blog despre bursa si investitii
Pariuri Sportive
Pariuri sportive online.
 
© 2005 AdStart Solutions. Toate drepturile rezervate.
 
Romanian Top66
Text Link Ads script error: local_68139.xml does not exist. Please create a blank file named local_68139.xml.