Untitled Document
 
 
  CevaUtil.tk
 
 
Untitled Document
Ce cauti ?
----------------------------------
Despre Google.com
 
         Numele de Google vine de la anagramarea cuvantului "googol", care este numarul 1 urmat de 100 de zerouri si a fost folosit pentru prima oara de Milton Sirotta, nepot al matematicianului american Edward Kasner. Acest numar este atat de mare incat nu mai exista in univers un google de particule, atomi sau orice altceva mic la care v-ati putea gandi.
         Se pare ca la inceput, fondatorii companiei, Larry Page si Sergey Brin, proaspeti absolventi ai facultatii de calculatoare de la Stanford University nu se prea simpatizau. In ianuarie 1996, ei au inceput sa lucreze la un motor de cautare numit BackRub. Tehnologia BackRub reusea sa gaseasca mai repede decat orice alt motor de cautare site-urile de care utilizatorii aveau nevoie. Au continuat sa imbunatateasca BackRub pana in prima jumatate a anului 1998. Au incercat sa vanda softul pe care il dezvoltasera, dar nici unul din marile motoare de cautare nu era interesat. L-au contactat pana si pe fondatorul Yahoo, David Filo, care le-a spus ca tehnologia este interesanta, dar le sugera sa infinteze ei un motor de cautare si sa il caute cand acesta are succes.
          Vazand ca nimeni nu este interesat sa cumpere BackRub, au decis sa infinteze ei un portal - Google. Din fericire s-au intalnit cu unul dintre fondatorii Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care, incantat de idee, le-a oferit un cec de 100.000 de dolari. Cecul a creat o mica dilema: era completat pe numele Google Inc., companie care inca nu exista. Asa ca acesta a stat pe biroul unuia din fondatori pana au reusit sa infinteze firma Google Inc. si sa colecteze banii.
         Primul sediu al nou infintatului Google a fost un garaj in care lucrau trei oameni. Cele trei caracteristici principale care fac din Google cel mai bun motor de cautare este: viteza, acuratetea informatiilor, si usurinta de folosire. Daca tastezi in browser www.google.com, homepage-ul site-ului apare aproape instantaneu. Design-ul site-ului usureaza folosirea motorului de cautare si nu deranjeaza zeciile de reclame care caracterizeaza multe alte motoare de cautare concurente. Viteza cu care sunt returnate rezultatele cautarii este de asemenea impresionanta. Google verifica mai mult de 3.000.000.000 de pagini web pentru a gasii paginiile cele mai relevante pentru utilizator in mai putin de o jumatate de secunda. Este foarte usor sa adaptezi www.Google.com conform cu necesitatiile tale. Se poate schimba, dupa placul utilizatorului, limba de cautare, formatul paginiilor rezultat, se poate cauta imagini sau numere de telefon.
         O scurta insusire a numarului de cautari facute intr-o zi pe Google.com de-a lungul anilor arata felul uimitor in care acesta a evoluat ajungand sa devina unul dintre cele mai accesate site-uri din lume. In august-decembrie 1998, Google raspundea la aproximativ 10.000 cautari pe zi, februarie-iunie 1999 ajunsese la aproximativ 500.000 de cautari pe zi, in august-decembrie 1999 ajunsese la aproximativ 3.000.000 de cautari pe zi, ca in 2000 sa ajunga la 18.000.000 de cautari pe zi iar acum, la aproximativ 150.000.000 de catari pe zi.
         Unul din fondatorii Google enumera cateva din principiile Google: " concentereaza-te pe client, si restul va urma de la sine", "e mai bine sa faci un singur lucru, dar sa il faci bine" si "mai repede e mai bine decat mai incet".
Untitled Document
Publicitate
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Haine online
Magazin online de haine.
Moda masculina
Blog de moda masculina.
BlogInvest
Blog despre bursa si investitii
Pariuri Sportive
Pariuri sportive online.
 
© 2005 AdStart Solutions. Toate drepturile rezervate.
 
Romanian Top66
Text Link Ads script error: local_68139.xml does not exist. Please create a blank file named local_68139.xml.