Untitled Document
 
 
  CevaUtil.tk
 
 
Untitled Document
Ce cauti ?
----------------------------------
SMS-uri de agatat
 

127. Traiesti fiindca traiesti! Iubesti fiindca traiesti...

128. Iubeste inainte de a fi iubit, dar lasa-te la randul tau inconjurat de iubire...

129. Iubirea e un strop de lumina, un stop de poezie curata a inimii, si restul ...nebunie! Iubeste doar...

130. Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa... si un suflet smuls din piept.

131. Atinge steaua de neatins si nu-i uita pe cei ce au crezut in tine!

132. Parfumul reprezinta sentimentele florilor. Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir : nu-i realizezi frumusetea pana cand nu se ofileste...

133. Fericirea noastra rezida in ceea ce-l determina pe om sa-si dea seama ca este om si sa ramana asa .

134. Daca in drumul tau spre fericire vei suferi, plange muntilor, nu plange omului caci compatimirea lui e o ironie amara.

135. Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct
linie punct. Adica, te iubesc . 136. Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi, ci sunt cum sunt cand ma visezi. Deci dormi mai mult ca sa visezi, sa vezi cum sunt cand nu ma vezi .

137. Daca as planta o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, as merge acum printr-o gradina plina cu flori fara sa-i mai gasesc capatul.

138. Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.

139. Dragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale: chiar daca pleci, urmele-ti raman acolo .

140. Dragostea e la fel ca o boala pe care daca nu o tratezi se agraveaza... si ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileste...

141. Cine are capacitatea de a se indragosti, poate avea mereu incredere in iubire si in valoarea omului de care s-a indragostit!

142. Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea.

143. Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, isi va indrepta ea cursul!...

144. In rai fara tine e moarte e gheata, Si in iad linga tine e bine e viata!

145. Ai fost si ai ramas doar o amintire dar viata trece si voi lupta sa merg inainte... voi lupta precum trestia lupta inpotiva vantului .

146. Visez doar la tine... visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini? © Fun-sms.Ro

149. Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin.  

150. Dragostea este un dar, nu o obligatie, ascultati inima si ai incredere intotdeauna in persoana pe care o iubesti...

151. Ploua acum... Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie... atat de mult imi este mie dor de tine!

152. Dimineata nu maninc ma gindesc la tine, la amiaza nu pot minca ma gindesc la tine, seara nu pot minca ma gindesc la tine, iar noaptea nu pot dormi mi-e foame!

153.Atunci cand soarele shi luna se vor intalni, atunci cand stelele vor cadea, atunci cand oceanul va lua foc, atunci shi eu te voi uita... .

154. 8 litere, 2 cuvinte, 1 singur inteles: TE IUBESC .

155. Daca Luna Ar Iubii Noaptea La Fel De Mult Cum Te Iubesc Eu Pe Tine .. Soarele Nu Ar Mai Rasarii Niciodata !! ©

156. Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul , cand zile ptr mine nu vor mai exista,atunci dar nici atunci eu nu te voi uita.

157. Esti primu` meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimu` meu gand inainte de a ma culca.

159. Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui.

160. De-ar fii universul o lume plina de femei, si eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-as alege caci esti iubirea vietii mele ... te iubesc..

161. Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea, si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!!

162. Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris te iubesc si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga..

163. Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi!

164. Poti sa spui "te iubesc" intr-o secunda? Daca da, da-mi o secunda din viata ta, itzi voi fura un minut, te voi saruta o ora shi te voi iubi o viatza.

165. Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani..

166. Nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista, intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat, tu esti steaua mea calauzitoare, care imi pazeste noptile, nu pot decat sa te iubesc foarte mult si tu esti totl pentru mine!!!

167. Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc .

168. Te crezi buricul pamantului, crezi ca numai tu contezi? Daca raspunzi da, inseamna ca stii ca te iubesc.

169. Tu puti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea.

170. Iubeste persoana linga care te simti bine linga care poti sa razi atunci cind esti fericit si pe umarul caruia poti sa plingi atunci cind esti trist.

 
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
Untitled Document
Publicitate
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Haine online
Magazin online de haine.
Moda masculina
Blog de moda masculina.
BlogInvest
Blog despre bursa si investitii
Pariuri Sportive
Pariuri sportive online.
 
© 2005 AdStart Solutions. Toate drepturile rezervate.
 
Romanian Top66
Text Link Ads script error: local_68139.xml does not exist. Please create a blank file named local_68139.xml.