Untitled Document
 
 
  CevaUtil.tk
 
 
Untitled Document
Ce cauti ?
----------------------------------
SMS-uri de agatat
 
1. Cine esti tu? Cum de ai aparut in viata mea? Atat de brusc, atat de profund, atat de... PLACUT?!!

2. Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pt ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide...

3. Scumpi, simt ca ceva a inceput sa-mi apese greu pe inima: e ceva deosebit. Ai idee ce e? E ceva ce simti si tu? E... L'AMOREEE! :)

4. S-ar putea sa adorm numai din dorinta de a-ti vedea chipul chiar si in vis..

5. Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine?

6. Mi-e dor de tine. De buzele tale senzuale... Vreau sa te am aproape, sa te strang in brate, sa te sarut. Sa ne contopim amandoi intr-un sarut pasional. Sa ne imbatam cu dragostea ce ne imbratiseaza, toata noaptea. Dimineata, sa ne trezim imbratisati si sa o luam de la capat ©Fun- sms.Ro

7. a) "Unde esti cand am nevoie de tine? Unde esti cand vreau sa te strang in brate, cand te vreau aproape? ". b) "Esti mereu langa mine!"

8. Iti multumesc pentru speranta si fericirea pe care mi-o oferi zilnic. Prezenta ta ma face fericit si increzator in viitor. TE iubesc mult!

9. Adevarul este ca tu esti viata si dorinta mea. Nu stiu cum sa-ti multumesc ca-mi dai prilejul sa te iubesc. Cu toata dragostea, iubitul tau

10. A mai trecut o ora si inca te astept. Mi-e prea dor de tine. Nu pot sa inchid ochii de frica sa nu te visez. Pt ca daca te visez, e grav... nu o sa mai vreau sa ma mai trezesc.

11. "You know how much I love you? Can't you tell? You should!""

12. Acum, cand iubesc cu adevarat, simt ca nu exista nimik mai frumos decat sa dai, sa dai mereu: trupul, gandurile, tot ce ai. Sa simti ca daruiesti, si sa fi data sa risti totul... pentru a da si mai mult.

13. Vata de zahar? NU...Sirop de capsuni? NU...Ciocolata? NU...Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine! Te iubesc!

14. Mi-e dor de tine,mi-e dor si doare. Dar stai, defapt tu esti aici. Ai fost si ieri si esti si azi. Vei fi pe veci, caci esti ai intrat in inima mea si-am pierdut cheia. Te iubesc!

15. Mi-e sufletul plin de tine si absenta ta departe de a ma face sa te uit imi insufleteste dragostea !fi sigur ca treaiesc numai pt a te adora.

16. Iubirea este o tiranie dulce, caci cel ce iubeste - iubeste de buna voie!!!

17. Iubirea-istoria vietii unei femei si un episod din viata unui barbat!..

18. Cand cineva te vede are nevoie de o secunda sa fie impresionat, un minut sau doua sa se indragosteasca, o ora sa te iubeasca si o viata sa te uite.

19. Fericirea este singurul lucru care se dubleaza cand il imparti la doi.

20. Regret ca esti departe/ si nu te pot vedea/ dar te am mereu aproape/ in inimiora mea ! ©Fun-sms

21 Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane...

22. M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

23. Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

24. Dragostea este ca un edifiuciu, iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant, edificiul ce cu greu l-ai cladit, se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daramat.

25. Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, iti va indrepta ea cursul!...

26. Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!

27. Sunt 6 bilioane de oameni in lumea asta. Nu stiu de ce-ti dau mesaje. Poate pt ca 5.999.999.999..de oameni nu te pot inlocui!

 
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
Untitled Document
Publicitate
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Haine online
Magazin online de haine.
Moda masculina
Blog de moda masculina.
BlogInvest
Blog despre bursa si investitii
Pariuri Sportive
Pariuri sportive online.
 
© 2005 AdStart Solutions. Toate drepturile rezervate.
 
Romanian Top66
Text Link Ads script error: local_68139.xml does not exist. Please create a blank file named local_68139.xml.