Untitled Document
 
 
  CevaUtil.tk
 
 
Untitled Document
Ce cauti ?
----------------------------------
Campanie anti-rockeri
 

M-am gandit de multa vreme sa fac o campanie serioasa anti-rocheri deastia nebuni, mizerabili, shokati, stresati, etc, cum vreti voi sa le ziceti. In ultimul timp ii invadata romania de asa ceva.


Precizez ca aceata campanie nu este impotriva genului de muzica rock ! Este impotrivia speciei, sectei sau cum vreti voi sa-i spuneti a rockerilor aceeia imbracati cu haine specifice acestor calamitati, cu coafura specifica lor, a 'bocanicilor' mizerabili, masivi si grosi indiferent de anotimp, etc.


Ca sa precizes gusturile mele muzicale ... (pentru curiosi) ... ador house-ul, muzica electronica in general, hip-hop-ul, rock-ul acela de calitate gen Metalica, etc. si chiar si manelele. Precizez 'chiar si' manelele deoarece manelesiti sunt vazuti in general ca niste tzarani, tzigani, prosti, mizerabili, prost imbracati, etc. dar uite ca nu e chiar asa (parerea mea). Asa ca un argument pot aduce ideea de atmosfera a unui chef, show sau chiar o seara de vineri sau sambata seara intr-un club de manelisti sau rockeri.


Uitati-va si voi la rockeri. Haine toate, sau aproape toate, negre, cu scheleti care mai de care mai urati, cu ce stiu yo ce formatii de nebuni, uitati-va cum danseaza, uitati-va cum se arunca cate unul in altu pana ametzesc, uitati-va cum isi svarcolesc pletele acelea controversate specifice lor, care mai de care mai uscate si mai nespalate (unele) de cateva saptamani.

Spun asta dupa ce am avut ocazia de a avea onoarea de a sta in fata unei persoane (de gen feminin) care se lauda ca este o reckerita care se respecta, ca se imbraca si se comporta exact conform regurilor aflate in rigoare, conform standardelor de calitate sa zic asa, si mai preciza si ca (fi-ti atenti): ca nu s-a spalat pe capsorul ei cu plete de vre-un sfert de metru de vreo 2 sau 3 saptamani fratilor !!! Va da-ti seama !?! Se lauda mai cu voce tare ! dar sa revenim la imbracamintea rockerilor.

Sa nu uitam sa precizam bratarile acelea de speriat cu tzepti care mai de care mai ascutiti, cu lanturile legate de blugi si care atarna pana la genunchi si cate si mai cate. In legatura cu mijlocul de transport ... ce sa zic ... predominat masini din ani 80' - 90' in cel mai fericit caz toate zgariate si mizerabile, vorba aia: "Cine se aseamana se aduna" ... in fine ... adaugat in ele cate un casetofon la care auzi daca ii daui drumu ceva de genu "bzzzzzzzzzz" sau in cel mai fericit caz cate o muzica cu niste "staruri rock" la care le auzi muzica da nu intzelegi ce tot bat din gura ca numa zbiara ca nebunii si in rest cam atat, si ar mai fi si bicicletele. Toate acestea aduc si formeaza la un loc un deliciu total. whatever'


Si dati si voi o privire si la cealalta parte total opusa si anume a manelistilor. Hainele din nou posibil dar nu este o regula sunt de culoare neagra, dar cu precizarea ca aceastea sunt ori costume, ori blugi cu camasi negre sau orice alta culoare, cu sau fara un sacou predominat negru ... si aici putem adauga accesoriile si anume lanturi, inele si bratzari dar acestea total opuse de catre cealalta specie si anume acestea fiind confectionate din aur, argint sau care o fi mai bogat din platina ... cu un design mult dar mult mai placut, mai bine facut si mai de calitate decat a unor tzepi de care fereasca sfantul sa te atingi ca in cazul rockerilor.

In legatura cu mijlocul de transport, acesta din nou total opus de cel al rockerilor si anume cu masini incepand de la o vechime normala ajungand pana la cele mai noi si mai de noua generatie, toate sau aprope toate (parerea mea) ingrijite si spalate cu ce are omu mai bun si mai aduga in ele de la radio-casetofoane, radio-cd'player, ecrane in tetiere daca are baiatu' banuti la el, etc etc.


Cu timpul voi adauga si poze si inregistrari video-audio de la aceste activitati ale rockerilor si ale manelisitilor, poate ma ajuati si voi cu cate ceva.

Astept cat mai multe raspunsuri de la voi in legatura cu acest subiect.

Comenteaza pe forum ! - ANTI ROCKERI

Comenteaza pe forum ! - ANTI MANELISTI

Untitled Document
Publicitate
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Haine online
Magazin online de haine.
Moda masculina
Blog de moda masculina.
BlogInvest
Blog despre bursa si investitii
Pariuri Sportive
Pariuri sportive online.
 
© 2005 AdStart Solutions. Toate drepturile rezervate.
 
Romanian Top66
Text Link Ads script error: local_68139.xml does not exist. Please create a blank file named local_68139.xml.