Untitled Document
 
 
  CevaUtil.tk
 
 
Untitled Document
Ce cauti ?
----------------------------------
Salvati "Rosia Montana"
 
 

Campania MindBomb pentru Rosia Montana pune problema poluarii mediului din România în relatie cu coruptia fara chip a statului si a administratiilor locale, nu în ultimul rând a individului, care erodeaza din interior societatea româneasca.

12.000 de afise au fost lipite în noaptea de 19 spre 20 martie pe strazile din Cluj, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Arad, Bistrita, Sibiu, Alba Iulia, Deva, Baia Mare, Oradea, Târgu Mures, Sighisoara, Petrosani, Valea Ariesului, Abrud, Câmpeni si Rosia Montana.

Prin campania MindBomb pentru Rosia Montana protestam împotriva proiectului de exploatare miniera intensiva cu cianuri de la Rosia Montana si împotriva publicitatii pe care Gabriel Resources, proprietarul Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) o face acestui proiect extrem de nociv pentru România.

Intoxicarea cu propaganda pentru compania Gabriel Resources pe posturile de televiziune si în presa scrisa are ca scop cosmetizarea în ochii românilor a imaginii Rosia Montana Gold Corporation companie ramasa în epoca colonialismului brutal, a carei politica cinica a profitului va rade Rosia Montana de pe fata pamântului, va stramuta oamenii si va sterge istoria acestui loc.

Pentru prima data în România opinia publica si câteva institutii publice au facut front comun împotriva unei afaceri paguboase pentru noi toti, demonstrând astfel ca România nu mai este paradisul escrocilor.

Proiectul de exploatare miniera intensiva cu cianuri de la Rosia Montana pune în pericol VIATA în Tara Motilor, deschizând calea producerii celui mai mare dezastru ecologic din Europa de est. Ca de atâtea ori în istoria recenta, marile companii, sprijinite de politicieni lucreaza împotriva oamenilor pentru a-i îmbogati necinstit pe câtiva indivizi cinici. Dupa ei potopul!

Ne-am obisnuit de atâtia ani sa nu avem încredere în autoritati, fie ca e vorba de guvern sau de presedintie. Tot de atâtia ani, speram ca, într-o zi, autoritatile ne vor recâstiga încrederea pierduta. De aceea credem în nevoia de dialog între societatea civila si administratie.
Nu vrem Revolutie, Vrem Evolutie!

La campania MindBomb pentru Rosia Montana au participat, în diferite moduri (conceptie, dezbateri, idei, realizare, lipire) peste 300 de artisti plastici, designeri, arhitecti, specialisti IT, scriitori, studenti si colaboratori din orasele în care au fost lipite afisele.

NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decât aurul.

SALVATI ROSIA MONTANA!

http://www.rosiamontana.org/

Untitled Document
Publicitate
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Haine online
Magazin online de haine.
Moda masculina
Blog de moda masculina.
BlogInvest
Blog despre bursa si investitii
Pariuri Sportive
Pariuri sportive online.
 
© 2005 AdStart Solutions. Toate drepturile rezervate.
 
Romanian Top66
Text Link Ads script error: local_68139.xml does not exist. Please create a blank file named local_68139.xml.