Untitled Document
 
 
  CevaUtil.tk
 
 
Untitled Document
Ce cauti ?
----------------------------------
AJUTORUL TAU CONTEAZA
 
 

Nume: GEORGESCU
Prenume: LILIANA
Varsta: 30 ani
Diagnostic: LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA

Pagina oficiala: www.meritaoviata.ro

Pe 18 decembrie 2006 Liliana Georgescu este diagnosticata cu LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA si internata de urgenta la Spitalul Coltea din Bucuresti. Nivelul leucocitelor depaseste valoarea de 200.000, nivelul maxim tolerat fiind 10.200. Este imediat bagata sub tratament cu citostatice si inevitabil transfuzii repetate de sange.

Realitatea o loveste necrutator. Afla de posibilitatea de a i se efectua transplant de maduva. Ca acest tablou crud sa fie complet, de la medicii care o au in ingrijire afla costurile ce sunt implicate intr-o astfel de interventie: intre 70.000 Euro (daca in familie exista un posibil donator de maduva) si 130.000 Euro (daca donatorul provine dintr-o baza de date). Suma finala este direct influentata de factori precum: clinica in care se va efectua transplantul (Romania sau strainatate), pre-preparare, post-preparare, spitalizare, medicamente necesare tratamentului, cantitatea de maduva necesara transplantului.

Din pacate, in urma testului de compatibilitate efectuat pe 8 ianuarie 2007 la Spitalul Clinic Fundeni, fratele ei nu poate fi considerat donator deoarece intre cei doi a rezultat un procent de compatibilitate de doar 50%.

RON RO10RNCB0289055938670001
700 Ron
EUR RO80RNCB0289055938670002
300 Euro
Sucursala Lujerului
Titular: Dorinel Grigore

In viitorul apropiat Liliana va fi nevoita sa faca o serie de investigatii la o clinica din strainatate pentru ca medicii specialisti sa ia o decizie in privinta transplantului de maduva.

Acest tip de leucemie este unul foarte grav, care evolueaza deosebit de repede, fapt ce face cursa pentru strangerea banilor sa fie una contra cronometru.

Familia si prietenii ii sunt alaturi!

Sprijinul dumneavoastra, oricare ar fi acela, este nepretuit pentru noi!

Liliana merita o viata!

Pentru alte informatii sau sugestii va rugam sa ne contactati !

Untitled Document
Publicitate
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Haine online
Magazin online de haine.
Moda masculina
Blog de moda masculina.
BlogInvest
Blog despre bursa si investitii
Pariuri Sportive
Pariuri sportive online.
 
© 2005 AdStart Solutions. Toate drepturile rezervate.
 
Romanian Top66
Text Link Ads script error: local_68139.xml does not exist. Please create a blank file named local_68139.xml.