Untitled Document
 
 
  CevaUtil.tk
 
 
Untitled Document
Ce cauti ?
----------------------------------
AJUTORUL TAU CONTEAZA
 
 

          Laura are 27 de ani, varsta la care cei mai multi se gandesc la familie, la copii, la viitor. Pana acum trei luni viata ei era cum nu se poate mai normala si mai frumoasa: avea un loc de munca care ii placea, o casa, prieteni si o familie care o iubeau; si i se parea ca nu exista nici un lucru in lumea asta care ar putea sa-i stea in calea vietii fericite si linistite pe care si-o dorea.

          A fost diagnosticata cu LEUCEMIE ACUTA MIELOIDA si in prezent se afla sub tratament (chimioterapie) si are o sansa reala: aceea de a strange 150.000 euro necesari pentru realizarea unui transplant de maduva cu celule stem hematopoetice.
Dar tragicul s-a produs. In urma analizelor medicale Laura a fost diagnosticata cu una dintre cele mai cumplite si mai inspaimantatoare boli cunoscute de omenire: LEUCEMIE ACUTA MIELOIDA (M6). Lumea ei s-a prabusit in acel moment. Toate visele si sperantele i s-au naruit intr-o secunda. Totul a devenit un cosmar.

Caracterul acut al bolii a inceput sa-i macine corpul intr-un ritm foarte alert. In doar cateva saptamani Laura a ajuns dintr-un om foarte vesel si plin de energie, o umbra tintuita pe patul de spital. Caderea generala suferita de sistemul ei imunitar, cat si durerea insuportabila au facut-o sa treaca prin cele mai grele clipe. Momentele in care am crezut ca Laura va ramane doar o dulce amintire in inimile noastre, devenisera o cruda realitate.

Dar acum a rasarit o raza de speranta. Laura a reusit sa capete puterea de a lupta cu boala. A reusit sa ajunga la jumatatea tratamentului de chimioterapie si este la cea de-a treia cura de citostatice. In ianuarie speram ca va pleca la Clinica Ospedale Civile Di Pescara, din Italia, in vederea realizarii unui autotransplant de celule Stem. Singurul impediment acum sunt banii.

Suma uriasa de care are nevoie (150.000 Euro) ne-a determinat sa cream acest site. In acest moment noi suntem familia, prietenii, rudele de care are nevoie. Este datoria noastra de a o ajuta sa mearga mai departe. Ganditi-va ca ea ar fi putut fi oricine dintre prietenii, rudele sau persoanele apropriate voua. De aceea va rugam sa fiti alaturi de noi pentru a o ajuta sa aiba o viata fericita, sau macar o viata.

CAMPANIA A LUAT SFARSIT

Untitled Document
Publicitate
 
 
 
 
 
 
 
Untitled Document
Haine online
Magazin online de haine.
Moda masculina
Blog de moda masculina.
BlogInvest
Blog despre bursa si investitii
Pariuri Sportive
Pariuri sportive online.
 
© 2005 AdStart Solutions. Toate drepturile rezervate.
 
Romanian Top66
Text Link Ads script error: local_68139.xml does not exist. Please create a blank file named local_68139.xml.